Polední menu - 7. 8. 2020

 

Polévka  
0,30 

DRŠŤKOVÁ POLÉVKA

Telecí dršťky | maďarská paprika | Cvikovský rohlík            

49 Kč
 

Hlavní chody

 

 

ZELENINOVÝ SALÁT S GRILOVANOU KRKOVIČKOU    

Listové saláty | letní zelenina | kuskus | krkovice allá Giros | jogurtový dip 

149 Kč
 

CARNAROLI RIZOTO S LIŠKAMI

Rýže Carnaroli | lesní houby | lišky | parmazán

149 Kč
 

KUŘECÍ ŘÍZEK                                                                                                                       

Smažená kukuřičná prsíčka | bramborová kaše s máslem| okurkový salát

159 Kč

 

STEAK Z KRKOVICE SOUS VIDE 

Vepřová krkovice | zeleninová ratatoule | farmářské brambory se slaninou         
169 Kč
 

BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY

Kynuté knedlíky | šumavské borůvky „Žahour“  tvarohový krém | šlehačka

129 Kč
 

Dezert

 
 

BORŮVKOVÝ  KNEDLÍK

Kynutý knedlík | šumavské borůvky „Žahour“  tvarohový krém | šlehačka
49 Kč


0,3 l
0,3 l
0,5 l

NÁPOJE k obědovému menu
Limonáda Cvikov
Pivo Sklář 8°
Voda 

19 Kč
     

Seznam alergenů je k dispozici na webu nebo u obsluhy restaurace.

Tabulka alergenů

Jídla v denním menu i ve stálém jídelním lístku jsou doplněna čísly (v závorce), která upozorňují na možnou přítomnost alergenů. Vysvětlivky najdete v tabulce alergenů níže.

 

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
1 Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní
6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj
8 Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, ml/l
13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich

 

zpět nahoru