Polední menu - 10. 7. 2020

 


Polévka
 
0,25 

VÝVAR Z BÝČÍ OHÁŇKY
silný vývar | hovězí maso | zelenina | nudle

44 Kč
 

Hlavní chody

 

 

SALÁT SE SÝREM BRIE
listové saláty | zelenina | gratinovaný sýr Brie | brusinkový vinegret | kedlubna | krutóny

139 Kč
 

ŠPAGETY S PESTEM (Vegetarian)
semolinové těstoviny | tomaty | sladký česnek | olivový olej

119 Kč
 

VEPŘOVÝ KRK A BRAMBOROVÝ SALÁT
smažená vepřová krkovice | bramborový salát s majonézou | citrón

149 Kč

 

UZENÉ S KŘENOVKOU
vepřový bok | pikantní křen | smetana | žemlové knedlíky

139 Kč
 

KUKUŘIČNÉ KUŘE SUPRÉME
kuřecí prso sous-vide | nové brambory | glazovaná zelenina

149 Kč
 

Dezert

 
 

ČOKOLÁDOVÝ MOUSSE
čokoláda Belcolade | Sacher korpus | čerstvé jahody

49 Kč


0,3 l
0,3 l
0,5 l

NÁPOJE k obědovému menu
Limonáda Cvikov
Pivo Sklář 8°
Voda 

19 Kč
     

Seznam alergenů je k dispozici na webu nebo u obsluhy restaurace.

Tabulka alergenů

Jídla v denním menu i ve stálém jídelním lístku jsou doplněna čísly (v závorce), která upozorňují na možnou přítomnost alergenů. Vysvětlivky najdete v tabulce alergenů níže.

 

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
1 Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní
6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj
8 Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, ml/l
13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich

 

zpět nahoru