Denní menu - 22. 4. 2021

  Polévka  
  VÝVAR Z BÝČÍ OHÁŇKY

39Kč

  Hlavní chody  
 

SALÁT NICOISE

listové saláty |zelenina | brambor | fazolky | krémový tuňák | krutony

129Kč

 

BRAMBOROVÉ HALUŠKY

špenát | smetana | parmazán

139Kč

 

BRAMBOROVÉ HALUŠKY

uzená krkovička| kysané zelí | smažená cibulka

139Kč

 

BRAMBOROVÉ HALUŠKY S BRYNZOU

uzená slanina | smažená cibulka

139Kč

 

FILET JIHOČESKÉHO SUMEČKA PEČENÝ NA ROZMARÝNU

ratatouille |uzený brambor s creme fraiche      

159Kč

 

Týdenní speciál:

STROGANOFF

(NUDLIČKY VEPŘOVÉ PANENKY V KRÉMOVÉ OMÁČCE SE ŽAMPIONY A OKURKOU) jasmínová rýže                  

SMAŽENÁ PANENKA ALLA CORDON BLEU

modrý sýr | šunka| vařený brambor nebo krokety | zelný salát s křenem                                                                                                                                                                                                                                  

 

 

159/169Kč

 

PIVOVARSKÝ SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ NA 13° LEŽÁKU

žemlový knedlík

149Kč

 

„JARNÍ MECHOVÝ DORT“

čerstvé mascarpone | výhonky bylinek

39Kč

 

 

Seznam alergenů je k dispozici na webu nebo u obsluhy restaurace.

Tabulka alergenů

Jídla v denním menu i ve stálém jídelním lístku jsou doplněna čísly (v závorce), která upozorňují na možnou přítomnost alergenů. Vysvětlivky najdete v tabulce alergenů níže.

 

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
1 Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní
6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj
8 Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, ml/l
13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich

 

zpět nahoru