O restauraci Sladovna

Dříve měl každý pivovar svoji sladovnu, místo, kde se vyráběl z ječmene slad. Stejně tak tomu bylo i v tomto pivovaru. Dnes se nejčastěji slad vyrábí ve velkých poloautomatických sladovnách a do pivovaru se jen dováží. Zdejší sladovnu jsme tedy proměnili v restauraci a původní využití těchto prostor už připomíná pouze název restaurace.

Útulná pivovarská restaurace s citlivě provedeným interiérem má kapacitu 85 míst. V moderně vybavené kuchyni připravujeme z kvalitních a čerstvých surovin pestrou nabídku pokrmů podle vyzkoušených receptů české kuchyně. Záleží nám na původu ingrediencí, ze kterých vaříme, a proto si je vybíráme především u místních producentů.

Na výběr jsou zde pochoutky k pivu, zvěřina, králičí maso, tradiční česká jídla připravená dle místních receptů i bezmasá jídla a saláty. Nabídka naší kuchyně se přirozeně liší podle jednotlivých ročních období. V nabídce se tak objeví například i zabijačkové hody.

Restaurace Sladovna je nekuřácká.

Provozní doba restaurace Sladovna:
neděle – čtvrtek 11.00 – 22.00 hod.
pátek – sobota 11.00 – 23.00 hod.

zpět nahoru