Denní menu - 25. 9. - 28. 9. 2021

Polévka  

HOVĚZÍ VÝVAR

vaječné nudle | játrový knedlík |zelenina                                           

DRŠŤKOVÁ POLÉVKA                       

 

49Kč

Hlavní chody  

PEČENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK NA STUDENO

čerstvý křen |hořčice | cvikovský chléb

129Kč

FILET Z JIHOČESKÉHO CANDÁTA

pečený na kmíně| podzimní zelenina a brambory na másle

229Kč

SMAŽENÝ FILET JIHOČESKÉHO CANDÁTA,VÍDEŇSKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT

nebo vařený brambor a okurkový salát

239Kč

¼ PEČENÁ SVATOVÁCLAVSKÁ KACHNA

houskový a bramborový knedlík| červené vinné zelí

249Kč

VEPŘOVÝ BOK NA CVIKOVSKÉ 13° PEČENÝ 24HODIN

houskový a bramborový knedlík| kysané zelí

179Kč

SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S BRUSINKAMI

BIO farma Rudímov | karlovarský knedlík

239Kč

SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S BRUSINKAMI

karlovarský knedlík

159Kč

VEPŘOVÉ KOLENO PEČENÉ NA SLADU

zelný salát | čerstvý křen |hořčice | cvikovský chléb

249Kč

Tabulka alergenů

Jídla v denním menu i ve stálém jídelním lístku jsou doplněna čísly (v závorce), která upozorňují na možnou přítomnost alergenů. Vysvětlivky najdete v tabulce alergenů níže.

 

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
1 Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní
6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj
8 Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, ml/l
13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich

 

zpět nahoru