Zveme vás na degustační večer s Luďkem Munzarem

Je již dobrou tradicí u nás v Pivovaru, že začátkem roku připravujeme speciální degustační menu s některým z významných českých šéfkuchařů. Nejinak to bude letos. V pátek 22. února od 18:00 tak můžete v restauraci Sladovna zažít degustační večer s šéfkuchařem Luďkem Munzarem. Svoje renomé získal Luděk Munzar zejména v restauraci Miami Beach Caffe&Restaurant na slunné Floridě, kde si vybudoval zasloužený respekt místních kritiků a médií. Nyní působí jako šéfkuchař restaurace Le Jardin v Českém Krumlově, která patří k 20 nejlepším restauracím v celé ČR.

Pro vás si Luděk Munzar připravil menu střižené na míru pivovarskému prostředí, avšak s prvky mezinárodní kuchyně a světově uznávané molekulární gastronomie.

MENU

Amouse bouche

Marinované hovězí plátky, kyselá cibulka, konfitovaný žloutek, drcená topinka

Zvěřinová kroketa, česnekové pyré, marinované šalotky, omáčka ze Cideru

***
Hovězí consommé
, zeleninové gely, slaninový knedlíček
***
Marinovaná treska
s celerovo-vanilkovým quinoa, chilli houba, rakytník

Pomalu dělaný bok ze selátka, zelí, avokádo, křen, bramborový fondant, slaninová omáčka

***
Dezert servírovaný na stůl
(pivní zmrzlina v tekutém dusíku, karamelová smetana, domácí ovocné pyré, ovoce, čokolídová hlína, sušenky)
 

Cena  degustačního menu je 1.290,- Kč/osoba. Vouchery na degustační večer jsou ke koupi v restauraci Sladovna od středy 16. ledna.

Degustační menu lze nakombinovat do balíčku s ubytováním v hotelu Kleis a prohlídkou pivovaru. Cena 2.880,- Kč/ jednolůžkový pokoj, 4.470,- Kč/ dvoulůžkový pokoj.  Ceny jsou uvedeny vč. snídaně a DPH.

Při zakoupení balíčku či samotného degustačního menu získáte 10% slevu při další návštěvě restaurace Sladovna a 10% slevu na ubytování v hotelu Kleis (při rezervaci na min. 2 noci).

 

zpět nahoru