Víkendové menu - 24. 2. - 25. 2. 2018

 

  Polévky  
0,25 l Hovězí  vývar s masem,zeleninou a nudlemi 40 Kč
0,25 l Gulášová polévka s domácím chlebem 40 Kč
     
  Hlavní jídla  
150 g Hovězí dušený jazyk s kořenovou zeleninou a hrachovou kaší 149 Kč
200 g Konfitované vepřové maso s bramborovými šiškami, bazalkové hlávkové zelí 149 Kč
150 g

Trhané vepřové maso s brioškou, rajče, okurka, salát Coleslaw

159 Kč
150 g Filet ze pstruha, pyré z kapusty se slaninou, lanýžový olej 199 Kč
     
  Dezert  
1 Ks Cheesecake 45 Kč
     
  Stálá denní nabídka do 15.00 hod.  
150 g Hovězí špička na smetaně, houskový knedlík, brusinky 149 Kč
200g Variace řízků (krůtí a vepřový) s bramborovou kaší 159 Kč

Seznam alergenů je k dispozici u obsluhy restaurace.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin, eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režimu.

restaurace Sladovna | Jídelní lístek

Na stálém jídelním menu najdete výběr pochoutek k pivu, tradiční česká jídla připravená dle místních receptů i bezmasá jídla a saláty. Nabídka naší kuchyně se přirozeně mění podle jednotlivých ročních období.

  Jídelní lístek zde ke stažení

restaurace Sladovna | Nápojový lístek

Základem nápojového lístku jsou naše nepasterovaná piva - Sváteční polotmavá 13°, dvanáctka Klíč, jedenáctka Hvozd, desítka Luž a osmička Sklář. Pestrá je nabídka dalších alkoholických i nealkoholických nápojů. Oblíbená je naše vlastní Cvikovská limonáda, přírodní Lažanské mošty bez konzervačních látek, domácí alkoholický i nealkoholický zázvorový nápoj nebo perlivá pivovarská voda s citrónem.

  Nápojový lístek zde ke stažení

Tabulka alergenů

Jídla v denním menu i ve stálém jídelním lístku jsou doplněna čísly (v závorce), která upozorňují na možnou přítomnost alergenů. Vysvětlivky najdete v tabulce alergenů níže.

 

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
1 Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní
6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj
8 Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, ml/l
13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich

 

zpět nahoru